Може да получавате по 4500 долара на месец, за да се преместите и пътувате в Исландия! Вижте как

публикувана на 03.06.2018
Източник: providr.com
Най-вероятно вече търсите пътуване през лятото, което е да по джоба Ви. Е, имаме нещо за Вас като перфектната лятна работа. Според "Business Insider" базираната в Исландия авиокомпания "WOW Air" набира туристически пътеводители за предстоящото лято и описанието на длъжността звучи доста фантастично.
Като туристически гид Ви ще посетите някои от 38-те европейски и северноамерикански дестинации на WOW. Ще проучите храната, културата, нощния живот и естествената красота, което предлагат всяко едно от местата.
Всичко, което трябва да направите, е да документирате цифрово приключението си. Блогове, влогове, GIF и социални медии ще бъдат използвани за създаване на дигитално ръководство за пътуващите. Ръководството ще включва съвети за местните тайни, скрити скъпоценни камъни, както и бюджетни и пътнически трикове.
Одобрените кандидати ще живеят в платен, напълно обзаведен апартамент в центъра на Рейкявик. Разходите за транспорт и обиколки из цяла Исландия ще бъдат покрити изцяло от компанията, а това прави около 4,500 долара на месец, за да бъдем точни.
Това е чудесно преживяване, Вие не само ще прекарате страхотно лятото с вашите приятели, а освен това ще получавате по 4500 на месец. Единственото, което трябва да направите е да документирате всички ваши пътувания и да направите много снимки и видеа и естествено да бъдете много активни в социалните медии.
"Участниците дори биха могли да избират къде да бъдат през лятото", каза представител на "WOW" пред "Business Insider". Някои от дестинациите, които може да избирате са: Париж, Дъблин, Амстердам, Копенхаген, Лос Анджелис и Ню Йорк.
"Работата" започва от 1 юни и продължава до 15 август. За да кандидатстване може да подадете документи в родния си град, като ще получите и ръководството за пътуване. Определено конкуренцията ще бъде жестока.