Това бебе изглежда обикновено, но всъщност е много специално! Вижте защо

публикувана на 01.06.2018
Източник: viralthread.com
Раждането на едно дете, е най-великият момент в живота на майката. Това е най-щастливият момент, който може да споходи едно семейство.
За Малин Стенберг и нейният съпруг Клаус Нилсон от Швеция раждането на сина им Винсънт беше нещо голямо и поради друга причина.
Проблеми не позволяват двамата родители да имат деца по нормален път. Затова преди година на Стенберг е трансплантирана матка, за да зачене потомство.
37-годишната майка, която преживява шок още на 15 години, когато е била информирана, че няма утроба, беше близо до своята мечта да роди дете.
"Не бях готова да чуя това, не можех да повярвам. Мислех, че никога няма да имам собствено потомство, а нали затова са създадени жените. Виждах постоянно деца около мен и си мислех, че аз никога няма да имам свое собствено. Чувствах се толкова сама."
Малин Стенберг се беше примирала, че няма да има дете, но когато срещна Нилсон, 40-годишен бивш играч на голф, гледната ѝ точка се промени.
Те започват да проучват възможността за сурогатна майка или осиновяване. След това обаче научават за друг процес, при който Малин може да зачене.
Гьотеборският университет разработва нещо ново, което изглежда по-скоро като научнофантастичен филм. Девет млади дами получават утроба от по-възрастни, като при повечето майките дават утробата си на дъщерите си.