Войник се върна, за да присъства на раждането на дъщеря си и не можа да повярва на очите си

публикувана на 31.05.2018
Джейк и Челси Озбърн споделят своята история за новороденото си бебе, която обаче не е традиционна.
Лейтенант Джейк Озбърн бил на мисия само за един месец, когато разбрал, че съпругата му е бременна с първото им дете. Въпреки, че Челси била свикнала Джейк да отсъства дълго заради работата си, на нея и било по-трудно отпреди, защото била бременна с първото им дете.
Въпреки това Джейк оказвал голяма подкрепа на Челси макар и на хиляди километри. Трудно е да си представим какво са преживели двамата.
За съжаление Джейк е на мисия в Афганистан и няма как да се върне за раждането на дъщеря си. За щастие семейството на войника било там, за да подкрепи съпругата му Челси по време на раждането.
Джейк бил зарадвам от командира си, защото бил пуснат в отпуск, за да присъства на раждането. По пътя за САЩ той така и не разбира, че е станал баща.
Сестрата на Джейк отива да го вземе от летището. "Сестра ми се шегуваше с мен постоянно преди да отидем в болницата и чак когато влязох и видях Челси и сина ми разбрах, че съм станал баща. "
Джейк не е очаквал да види новородената си дъщеря Пейсли в ръцете на съпругата си и е бил шокиран от видяното. Радостни семейството прекарва няколко дни, преди Джейк да се върне за няколко месеца в Афганистан.
След края на мисията Джейк, Челси и малката им принцеса Пейсли отново се събраха и се радват на живота.
Не забравяйте да харесате и споделите!