Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи ги откриват на доста необичайно място

публикувана на 30.05.2018
Източник: viralthread.com
Чували сте истории затова как децата страдат най-много, когато техните родители се развеждат. Със сигурност обаче не сте чували толкова ужасна история след раздяла между двата родители и кой трябва да вземе детето.
Майкъл Чекевдия и Шанън Уилфон са разведени през 2007г. Започва битка, при кой да остане техният 4-годишен син Ричард. Майката твърди, че бащата вреди на своя син в съда, но въпреки това на Чекевдия е позволено да се грижи за малкия Ричард.
Неудовлетворена от решението на съда, Уилфон взела нещата в собствени ръце и избягала от дома си заедно с Ричард. Майкъл Чекевдия веднага подава оплакване в полицията, защото той се страхува, че никога повече няма да види детето си.
Две години обаче Ричард и Шанън са в неизвестност, въпреки усилията на полицията. Полицията претърсва и дома на бабата на Ричард, която е майка на Шанън Уилфон, но органите на реда не откриват нищо.
През 2009г. съдия по делото кара полицията да се върне обратно в дома на Даяна Добс, бабата на Ричард и отново да претърсят апартамента. След внимателно претърсване обаче те откриват нещо неочаквано. Намират фалшива стая.
В стаята, която не е била никак голяма намират Шанън и Ричард сгушени един в друг. Те били живи, но Ричард изглеждал по такъв начин, че най-вероятно не е виждал светлина през тези две години. Вече 6-годишният Ричард бил доста блед и получава незабавна медицинска помощ.
"Оставихме го да излезе и да влезе в автомобила, но той заобиколи, защото не беше излизал на вън цели две години", разкри сержант Стан Дигс пред ABC News. "В действителност това беше изключително трагично."
Установено е, че в дома на Добс има затворени прозорци, а на Ричард не е даден никакъв контакт с който и да е било. Той е държан две години в къщата. Ричард е изпратен да се лукава и е върнат на баща си, а майка му и баба му бяха арестувани.