Тя беше парализирана, съпругът ѝ я напуска, но въпреки това...

публикувана на 29.05.2018
Източник: worldfactsftw.com
Риона Кели е преживяла много, от здрав човек, тя се превръща в инвалид. На 37-години Риона чува тежка диагноза, парализа. Тя получава травма на гръбнака след катастрофа и лекарите ѝ казват, че тя няма да проходи отново.
Този момент обаче сякаш не трогва по никакъв начин съпруга ѝ. Той напуска Риона и я оставя сама, парализирана с четирите им деца, едва пет дни, след като получава тежката травма. С помощта на персонала на болницата, тя успява да преживее този тежък удар за нея.
Въпреки трудностите животът на Кели не е приключил, той ще се промени за нея на 180 градуса, а малко след това ще срещне и истинската любов - треньорът Кийт Мейсън.
"В този тежък период за мен, най-много се нуждаех от съпруга си. Връщайки се назад във времето мога да кажа, че бях нещастна в брака си, но бяхме изградили един живот заедно и имахме отговорности към децата."
"Ако някой ми беше казал, че мога да завършва живота си бих го направила. Не исках да живея повече. Бях в инвалидна количка с четири деца и сама."
Въпреки това Риона не се отказва и започва рехабилитация. Там се среща с Кийт Мейсън, бивш играч по ръгби и треньор, който е физиотерапевт в болницата, която Кели започва възстановяването си.
"Никой личен треньор не искаше да работи с мен, но някой препоръча Кийт да прави това в свободното си време. Така се запознах с него."
Срещата ѝ с Кийт я мотивира още повече да се възстанови, а и той помага с всичко каквото може. Кели прохожда и прави първите си крачки след тежкия инцидент, а дори и изкачва стълби, всички специалисти остават изумени от това.

Популярно