Яжте това 3 дни за вечеря и ще бъде изумени

публикувана на 19.05.2018
Източник: hfstips.org
Здравословно тегло понякога е трудно да се постигне и поддържа. Изхвърлили сте нездравословна храна, започнахте да упражнявате, но тези излишни килограми са твърде упорити, за да изчезнат просто, защото имат гръбнака на вашата мързелива храносмилателна система.
Проблеми с храносмилането и увеличаване на теглото
Бавни движения на червата, лошо храносмилане и запек. са отговорни за натрупването на тегло, защото те помагат на мазнините и токсините да се натрупват в тялото.
Чревните движения обикновено се появяват 1-2 часа след хранене, но ако сте на лекарства, дехидратирани, имате липса на фибри и добър дефицит на флората в червата може да имате бавно движение на червата.
Когато тялото има затруднения при изпразване на червата и втвърдяване на изпражненията в резултат на ниско съдържание на фибри, някои лекарства, синдром на раздразнените черва, прекомерна употреба на лаксативи и т.н., имате запек.
Храносмилането или диспепсията са, когато имате болка и дискомфорт в стомаха поради трудности при усвояването на храната, причинени от киселинен рефлукс, пептични язви, панкреатични или жлъчни аномалии.
Салата, която почиства мазнините в изпражненията, отстранява токсините от тялото, осигурява фибри и балансира нивото на рН в организма, е невероятно и всичко, което трябва да направите, е да се насладите в нея за вечеря 3 дни поред.
Рецепта:

Популярно