Добавете тези съставки в кафето си и мигновено ще свалите излишните килограми

публикувана на 29.04.2018
Източник: hfstips.org
Всички обичаме нашата гореща чаша кафе в началото на новия ден. Може би не всички знаете, че консумацията на кафе носи и различни ползи за здравето.
Тя може да увеличи метаболизма ви и да ви даде повече енергия за деня.
Кафето може да ускори метаболизма и да убие мазнините. Всичко, което трябва да направите, е да добавите няколко съставки към кафето си и това ще ви помогне да изгорите излишни килограми, без да променяте начина си на живот!
Тези три мощни съставки са:
# 1 Канелата е чудесна съставка, която има много лечебни свойства и се използва от векове наред. Тя е пълва с антиоксиданти. Тя също така увеличава метаболизма и разгражда захарта в енергия.
# 2 Кокосовото масло е чудесен естествен термоген, който има много здравословни мазнини. Можете да увеличите метаболизма и потреблението на енергия и това ще доведе до по-ефективно изгаряне на мазнините.
# 3 Медът също е невероятна съставка, която съдържа много витамини и минерали като желязо, фосфор, натрий, калий, цинк и калций, които са от съществено значение за унищожаването на мазнините. Опитайте да използвате суров, органичен мед, органичен непастьоризиран!
Ето как можете да направите тази рецепта: