Дъщерята на Джим Кери вече е на 30 и приликата с баща и е невероятна (СНИМКИ)

публикувана на 26.04.2018
Джим Кери е един от най-успешните комедийни актьори в света. Вероятно сте се питали какво ли прави този смешен човек 24 часа в денонощието.
Е, може би не знаете това, но Джим Кери вече има свое дете; 30-годишната Джейн Кери. Като се има предвид, че Джим Кери е суперзвезда е малко изненадващо, че единственото му дете не е толкова популярно. Коя е Джейн Кери и как успя да избегне светлината на прожекторите?
Ето някои неща, които може да не знаете за нея:
Джейн Ерин Кери е родена в Лос Анджелис, Калифорния, за разлика от баща си, който е роден в Канада. Рождената ѝ майка, Мелиса Уимър, е бившата съпруга на Джим Кери, за която е бил женен осем години.
Джейн Кери действително се опита да влезе в шоубизнеса, когато се явява на телевизионното шоу "American Idol" през 2012 г. Преди това тя е била сервитьорка в продължение на 6 години.
Джейн казва, че няма интерес да живее със славата и богатството на баща си и иска да направи собствено име. Въпреки че не стигна до финала на "American Idol", тя основава групата "The Jane Carrey Band".
Тя е има син, който се казва Джаксън Райли Сантана, който е от бившия ѝ съпруг Алекс Сантана. Джейн и вокалистът на "Blood Money" се разделят след 11 месеца брак.
Когато Джаксън се ражда, и Джим стана дядо, той споделя снимка на внука си с текст: "Джаксън Райли Сантана, моят внук, се роди днес!
И не на последно място, Джейн е копие на баща си. Вижте тази усмивка. Тя продължава музикалната си кариера, така че ще видим повече от нея в бъдеще!
Не забравяйте да харесате и споделите!