ИЗУМИТЕЛНА ИСТОРИЯ! Жена с плосък корем и без никакви признаци, роди бебе изненадващо

публикувана на 20.04.2018
Източник: worldfactsftw.com
Когато една жена е бременна, това е доста очевидно, като се търсят определени физически черти; основният от които е бебешкият корем. Но както съобщава The Sun, това не беше случаят с 21-годишната майка Шарлот Томсън. Шарлот е от Нюкасъл и заяви пред репортери, че няма признаци, че е бременна.
Имаше плосък корем и нямаше никакви признаци, че ще ражда - отпадналост, глад и повръщане. Тя все още можеше да се впие в тясните си рокли. Но в крайна сметка се ражда изненадващо бебе.
Според The Sun Шарлот обяснява, че една нощ тя се събудила с тежка болка в стомаха и била отведена в болницата, където научила изненадващо, че е бременна. Три часа след като отишла в болницата, тя роди красивата си дъщеря Моли, която сега е на две годинки.
Шарлот заяви защо изненадващото ѝ бебе беше толкова шокиращо за нея, като заяви, че стомахът ѝ е напълно плосък и има редовни периоди. Тя добавя, че това е било малко страшно за нея в началото, защото тя се превръща в майка за първи път без предупреждение.
През ноември 2015 г. Шарлот, която навърши 19 години, забелязала, че е качила 3 кг и се е почувствала по-уморена от обикновено. Тя не взела това на сериозно. Но месец по-късно Шарлот се събудила в 2:30 сутринта със силна болка. Тя се опитала да приеме болкоуспокояващо, но това не се получило. След час се приближила до тоалетната, защото мислела, че ще повърне. За нейната изненада установила, че бельото ѝ е пълно с кръв. Това я изплашило. Без колебание тя се обадила на такси, което да я отведе в болницата.
Същата вечер Шарлот била приета в болница за спешна медицинска помощ в Нордъмбрия, където акушерката извърши ултразвук на стомаха ѝ. След това получила изненадващи новини. Шарлот обяснява, че се е паникьосала, когато чула новината, защото не била подготвена и нямала бебешки дрехи. Тя добавя, че е уплашена от това как родителите ѝ ще реагират, когато разберат. Но в момента, в който са пристигнали, Шарлот казва, че били много подкрепящи и развълнувани за първия им внук.
Тъй като Шарлот нямаше никаква представа, че е бременна, имаше шанс да има усложнения с бебето поради алкохола, който поглъщала по време на купони през уикендите. Но лекарите разкриха, че Моли е напълно здрава. The Sun съобщава, че лекарите разкриват, че причината, поради която Шарлот не е имала корем, е, че Моли е била скрита под ребрата ѝ.
Шарлот добавя, че вече не е душата на компанията и не ходи по партита, защото Моли е смисъла на живота ѝ.