Не яжте плодове след хранене, вижте защо

публикувана на 15.04.2018
Източник: hfstips.org
Когато ядете плодове на празен стомах те доставят на организма ви енергия, ускоряват процеса на отслабване и ускоряват процеса на детоксикация.
Знаехте ли, че плодовете са готови да отидат в червата, но ако ядете хляб преди да консумирате плодовете, тогава цялото хранене на хляб и плодове ще се стопи и ще се превърне в киселина. Всички храни, които сте изяли, ще се развалят в същата минута, когато плодът ще влезе в контакт с храната и храносмилателните сокове.
Препоръчително е да ядете плодовете на празен стомах или преди хранене.
"Всеки път, когато ям диня, се оригвам, когато ям дуриан, стомахът ме боли, когато ям банан, се чувствам гадно."
Когато ядем плодовете на празен стомах, избягваме тези странични ефекти: косата посивява, оплешивяване, нервен изблик и тъмни кръгове под очите.
Сутрин можете да приготвите пресен плодов сок (не купен от магазин в кутия или бутилка) и трябва да се опитате да избегнете консумирането на варени плодове, защото процесът на готвене унищожава ползите от плодовете.
Готвенето унищожава всички витамини, така че по-добре да ядете целия плод и когато пиете пресен плодов сок, пийте го много бавно, за да го оставите да се смеси със слюнката, преди да го погълнете.