Преборете се с холестерола и високото кръвно налягане с този уникален елексир

публикувана на 02.04.2018
Източник: hfstips.org
Общата западна диета е пълна с мазнини, захар и сол и е обичайният виновник за множество заболявания. За съжаление, тази култура се разпространява глобално и сега е един от основните източници на смърт.
Сърдечните заболявания могат да бъдат предотвратени със здравословна диета и упражнения, както и понижаване на холестерола, контролиране на кръвното ви налягане и спиране на тютюнопушенето. Ако страдате от някой от тези проблеми, опитайте това лекарство. Ето как да го подготвите:
Съставки
- 1 супена лъжица ябълков оцет
- 1 супена лъжица органичен мед
- Половин чаша прясно изцеден лимонов сок
- Половин чаена лъжичка органичен джинджифил
- 1 скилидка суров чесън
Начин на приготвяне
Смесете всички съставки и пуснете миксера с ниска скорост, докато получите гладка текстура. Изсипете го в буркан и го оставете в хладилника.
Употреба
Взимайте малко количество от сместа през целия ден преди хранене. Ако вкусът е твърде силен за вас, разбъркайте го в чаша вода, преди да го консумирате, или го добавете към вашето смути.
Допълнителна информация
1. Джинджифил значително намалява нивата на триглицеридите и холестерола при хората страдащи от диабет, нефротичен синдром, хипотиреоидизъм и алкохолизъм.
2. ACV може да подобри контрола на кръвната захар и нивата на инсулина и да намали нивата на триглицеридите и холестерола при пациенти с диабет тип 2.
3. Суровият чесън намалява триглицеридите, холестерола и нивата на кръвната захар, според проучвания при животни. Също така, чесънът може да предотврати атеросклерозата.
4. Медът защитава кръвоносните съдове от натрупване на холестерол.
5. Друго важно нещо е да избегнете преработени храни и да включите повече добри мазнини в диетата си.
6. За да се предпазите от сърдечни заболявания, трябва да ядете здравословна диета и да добавите повече добри мазнини към нея.