Вижте 24-те здравни причини, заради които да използвате рициновото масло и содата за хляб

публикувана на 18.03.2018
Източник: hfstips.org
Докато ползите от рициново масло са известни от векове, но те не са били широко популяризирани. Ние сме тук, за да поправим това!
Рициново масло е особено популярно в древния Египет, най-вече за очистване, тъй като помага за увеличаване на кръвния поток (като такъв, понякога се предлага и като козметично средство).
Рициновото масло често се препоръчва от холистична медицина в случай на различни здравни проблеми, дори ако конвенционалните терапии не дадат положителни резултати.
Рициновото масло има мощен ефект върху кръвообращението, поради което често се използва като покритие. Необходимо е само пластмасово фолио, студено пресовано рициново масло, кърпа, чиста марля и бутилка топла вода.
Как се прави покритие от рициново масло?
Всичко, от което се нуждаете, е студено пресовано рициново масло, чиста марля, пластмасово фолио, бутилка с топла вода и кърпа. Преди и след употребата на покритието, кожата трябва да се почисти с разтвор на сода за хляб.
В отопленото масло се накисва марля и я поставете на засегнатото място, покрийте с фолио, след това поставете бутилката с горещата вода, обвийте с кърпа и оставете поне за час да действа. По време на това трябва да се отпуснете и да легнете.
Покритието може да се използва за период от 40 дни. Преди всяка употреба, добавете достатъчно рициново масло.
Покритието винаги трябва да се нагрява преди употреба. Ако маслото е променило цвета или мириса, направете ново покритие.
24 причини да използвате рициново масло и сода:
1. Рициново масло осигурява много предимства по време на процеса на елиминиране на пилонидалните кисти.
2. Ако човек страда от някакво нараняване на глезена, най-добре е да използвате рициново масло като покритие, поради факта, че може да го излекува по-бързо.
3. Рициново масло лекува изгаряния, порязвания и драскотини с невероятни ефекти.
4. За да премахнете тъмните досадни петна по тялото по-специално на лицето, добре ще е да подготвите комбинация, използвайки рициново масло и сода за хляб.
5. Що се отнася до заболяването, наречено катаракта, хората, които трябва да се справят с този проблем, всичко, което трябва да направите, е да поставите капка от рициново масло в очите, преди да си легнете.
6. Хроничната гнилост и нодулите на гласния корда са проблеми, които могат да бъдат излекувани с използването на рициново масло. Всичко, което трябва да направите, е да поставите маслото, приготвено като покритие, и да го поставите на врата.