Джей Зи остави бакшиш от $ 11,100 в бар, но хората са ядосани от това

публикувана на 11.03.2018
Източник: providr.com
Джей Зи остави по-голямо бакшиш от сума, която обикновен човек би могъл да похарчи за алкохол за една година и хората в интернет са ядосани за това. Рапърът направи това в "Playhouse" в Ню Йорк при отпразнуването на рождения ден на Хуан "OG" Перез, президент на "Roc Nation Sports".
Според "Page Six", Джей Зи, рожденикът и ръководителите на компанията успяха да похарчат $ 91,135 за алкохол, за да направят рождения ден по-специален.
Но по някаква причина такса от почти $ 91,135 не е причина за размириците в социалните медии. Това всъщност беше бакшишът от $ 11 100, който накара хората в "Туитър" да спорят в разгорещен дебат! Първоначално потребителите на "Tуитър" са видели сметката, която е изтекла в социалните медии.
Разговорът обаче се превърна в интересен, когато хората разбраха, че 11,100 долара са били точно 15% от сметката преди облагане с данъци.
Много от потребителите имаха силни аргументи, че един от най-богатите рапъри в индустрията, оставя едва 15% от бакшиша. Мнозина твърдят, че разумният бакшиш в случая би бил 20% и критикуват Джей-З, като наричат "евтини" рапъра и съпругата му Бионсе.
Мнозина твърдят, че рапърът притежава милиарди долара и ако успее да натрупа сметка от над 90 000 долара, плащането на 20-процентов бакшиш не трябва да бъде проблем ...
В сметката, в която са включени 40 бутилки шампанско на "Jay’s Ace of Spades champagne", е изтеглена от "Snapchat" от сървър. Служителите в заведението дори казват, че са станали свидетели на това, че Джей Зи лично предава бутилки на други маси.
Но някои се чудеха защо рапърът, който изглеждаше, че е в много щедро настроение, дава минимален бакшиш. Други се втурнаха към защитата на Джей Зи, като твърдяха, че 15% за бакшиш при такава сметка или 11,100 долара за една нощ не са нещо, за което трябва да се оплакват другите.