Искате ли да откажете пушенето? Вижте кае растение незабавно унищожава желанието ви за никотин

публикувана на 11.03.2018
Източник: hfstips.org
Цигарите са супер нездравословни и прекалено пристрастяващи. Към тях се пристрастявате поради никотина, сигурни сме, че най-вероятно вече знаете това.
Трудно е някои хора да се откажат от тютюнопушенето поради това, че наистина е никотина е пристрастяващ. Много хора си мислят, че няма надежда да се откажат от тютюнопушеното, но това може да стане. Момента, в който спрете да пушите ще забележите промяна в тялото ви и липсата на никотин. При повечето хора те качват килограми, но с това може да се справите с времето.
Тази натурална билка може да ви помогне да се справите със зависимостта ви от цигарите, тя се нарича стевия. Тази билка е била първоначално намерена в Южна Америка и Парагвай. Тя има сладък вкус и е била използвана като подсладител от доста време.
Как стевията помага да се откажете от тютюнопушенето?
За да ви помогне да се откажете от пушенето, всичко, което трябва да направите, е да пуснете няколко капки стевия в устата си и на езика си.
По този начин, когато получите желание да пушите, стевия ще ви помогне да намалите желанието постепенно и съвсем скоро ще спрете да пушите напълно.
Можете да получите стевия от местния магазин за здравословна храна и в големите супермаркети и може да бъде закупен като течен или фин прах.
Стевия също се счита за ефективна при лечението на следните състояния:

Популярно