Тя пожела най-големия задник на света, но лекарите я предупредиха за последствията

публикувана на 11.03.2018
Източник: somedworld.com
Независимо от предупрежденията на специалистите, Наташа ще застраши живота си, за да постигне тази цел.
Като дете, Наташа видяла дама с огромен задник и тя си поставя за цел един ден да има такива задни части.
Специалисти са взели мазнини от ръцете, гърба и бедрата ѝ, за да разширят обхвата на нейното дупе.
Когато имате 85-инчов задник, има няколко недостатъка. Наташа изисква две самолетни места. Тя не може да тича и не може да спи по гръб. Тя доста късно се консултира с д-р Андрю Ордън за интервенцията. Наташа се нуждае от задника си, за да има 100-инчова обиколка. Ордън все пак заявява, че операцията може да се осъществи. Независимо от това, той не смята, че ще живота на Наташа ще бъде в безопасност при операцията, а има и морална гледна точка.
Той заявява: "Вие правите нещо неестествено".
Наташа остана непоколебима. Експертите от демонстрацията "Лекарите" я изпратиха до психотерапевта д-р Майк Доу. Той говори с нея за това, което се случва в социалните медии и манията по големите задници. С интересната си фигура Наташа привлече критично внимание и в мрежата има доста негативни коментари, но и такива, които я подкрепят. Младата дама трябва да тежи 350 килограма, но експертното мнение на д-р Ордън е, че това е много опасно за нея. Той също така се надява, че ако все пак се стигне до операцията тя да не бъде поверена на специалист, на който не може да се има вяра. Правенето на каквато и да е методология при това тегло може да бъде опасно.
Наташа най-накрая призна за вероятността тя да има телесна дисморфия. Всеки от специалистите искаше тя да преосмисли действията си, защото животът ѝ ще бъде в опасност. Независимо, че иска операцията да се осъществи, тя наистина ще преосмисли това си свое действие.