Майка на 7 деца обясни защо живеят без правила и дори не ходят на училище

публикувана на 09.03.2018
Източник: The Sun
Джема и Люис Раунсли са участници в шоу, наречено “Feral Families” – шоуто, което показва деца отглеждани без правила, тази тенденция става все по-популярната. Предаването по “Канал 4” следва три различни семейства, които не смятат, че трябва да отглеждат децата си, както всичко го правят.
Децата на Джема и Люис от Йоркшир, Великобритания, имат право да вземат свои собствени решения и могат да ядат сладолед в полунощ и дори да бръснат собствените си глави. Майката на седемте деца, Джема, каза, че децата й вече не са в училище и им е позволено да псуват, да определят часа си на лягане и да боядисват косите си.
Седемте деца са 13-годишният Скай, 12-годишният Финли, 9-годишният Финикс, 8-годишната Пърл, 5-годишният Хънтър, 3-годишният Зефир и няколко месечният Уолф.
Семейството със седем деца се появи на телевизионно шоу, наречено "Това утро", за да говори за методите си на възпитание.
В предаването двамата водещи Бен Шепърд и Аманда Холдън, не можеха да повярват колко добре се държат децата и ги засипаха с комплименти. Аманда каза: "без да звучи като похвала, но децата се държат много добре в студиото."
Джема, която е мобилен фризьор, обяснява решението си: "Моето възпитание беше пълна противоположност, на това което правим със съпруга ми. Нямах щастливи моменти през детството ми и винаги съм искала да не се повтаря тази грешка и с децата ми и собственото ми семейството да е съвсем различно. Когато дойде време на Скай да отиде на училище, не се чувстваше готова, но аз я изпратих и се случиха толкова много неща, които с които не бяхме щастливи ние и децата, това беше причината да ги спрем от училище.”
Майката обяснява и как дома им се превръща в "гимназия”, за да ги научи на всичко необходимо, което биха научили в училище.
- Беше толкова строго. Имахе графици за всичко и беше дошъл човек от учебният образователен орган и каза: "Това е толкова интензивно, което правите, дори в училище не се преподава така."