Извънбрачното дете на Арнолд Шварценегер порасна и изглежда точно като него (СНИМКИ)

публикувана на 06.03.2018
Извънбрачният син на световната звезда 20-годишният Джоузеф Баена изглежда точно като баща си.
В продължение на години Арнолд Шварценегер вярвал, че има четири деца, които е родила жена му, телевизионната журналистка Мария Шрайвър: Катрин, сега на 28, Кристина, 26, Патрик, 24 и Кристофър 20. Докато тяхната домакиня Милдред Баена, ражда син, който приличал много на световноизвестния актьор. Шварценегер заяви, че не е знаел, че е баща на детето на икономката си, докато малкият Джоузеф е бил на 7 години.
Шрайвър, забелязвайки това безспорно сходство между двамата, търси сметка на съпруга си, когато незаконното дете е било на 14. Шварценегер призна, че е имал афера с Милдред Баена която работи за семейството в продължение на 20 години. Актьорът изиграл "Терминатор" и Шрайвър подадоха молба за развод през май 2011 г. след 25-годишен брак. Шрайвър се изнесе от имението им
Баена е родила извънбрачния син на Шварценегер, Джоузеф Баена, по-малко от седмица след като Шрайвър ражда четвъртото си дете, Кристофър Шварценегер през септември 1997 г. След признаването на Джоузеф, Шварценегер е поел финансовата отговорност за сина си и продължава да поддържа връзка с него. Актьорът дори купи на бившата си икономка имение с четири спални в Калифорния.
Джоузеф Баена учи “Бизнес връзки” в университета "Пепердин", 20-годишният Джоузеф прилича все повече и повече на известния си баща. Когато двамата излязат заедно, хората бяха изумени от необичайната прилика между двамата.
И не само в лицето; Джоузеф очевидно придобива и мускулеста фигура на баща си. Той изглежда също толкова физически активен, колкото и баща си, като се интересува от вдигане на тежести и ръгби. Баща и син споделят снимки, когато тренират заедно.
Бившият “Мистър Олимпия” заявява за “TMZ”: “Джоузеф е фантастичен, силен и умен." Когато попитали Шварценегер дали Джоузеф ще поеме пътя на баща си и ще се захване с филмовия бизнес, Шварценегер заяви, че няма "идея".
Не забравяйте да харесате и споделите!