Съпруг трогва целия свят след като пуска тази снимка на съпругата си с текст...

публикувана на 02.03.2018
Източник: providr.com
Запознайте се с Филип Уърц. Той, заедно със своята любяща съпруга Джесика, живее в американския Рим, Ню Йорк. Джесика е медицинска сестра, която се грижи и отнася добре към болните хора. Филип разбира колко стресираща е работата на жена му. Той знае, че когато се прибере вкъщи от 14-часовата ѝ денонощна смяна, тя е доста преуморена и изтощена.
Един ден Джесика се прибира вкъщи, след като завършва 14-часовата си смяна, готова да си почине. Тя си прави бърз сандвич за вечеря и се отправя към леглото, презареждайки се, за да се върне на работа на следващия ден. В този момент Филип решава да покаже колко много я цени.
Той публикува в страницата във “Фейсбук” “Love What Matters”, че много я обича и цени това, което прави. Започва поста си, като пише: "Това е моята съпруга Джесика, която вечеря след 14-часова смяна. Тя се прибира от работа, има време да изяде един сандвич и да се приготви за легло, за да работи отново на следващия ден за другата смяна ".
Той продължава. – Тя става рано и се приготвя за деня си. Тя не обича да се тревожи сутринта и аз уважавам това. Тя си хвърля душ, хваща косата си на кок, грабва обяда си, дава целувка на кучето и на мен и излиза през вратата".
"На работното място се грижи за хора, които имат най-лошите дни от живота си. Инсулти, автомобилни произшествия, моторни произшествия, падания ... няма значение кой сте или какво се е случило. Тя ще се погрижи за теб ".
Да бъдеш медицинска сестра не е лесно, както се вижда и от думите на Филип. Това обикновено е работа, пълна с изключително дълги часове работа, изпълнени със страх, сълзи и стрес. Но в крайна сметка всичко това си заслужава, защото помагате на хората, които имат по-лоши дни от вас.
Страницата “Love What Matters” популяризира нещата, които наистина имат значение в този свят. Хората споделят своите сърдечни истории за реалния живот, заедно с някои видеоклипове и снимки.
Кариерата на Джесика се върти около помощ на онези, които се нуждаят от нея. Филип продължава да пише: "Работи през целия обед и рядко има време да седне. Тя се връща у дома след 14 часа, сваля обувките си, които са преминали през кръв и сълзи и просто иска да седне”.