Тъмната страна на Тайланд! Те не искат да знаете това

публикувана на 26.02.2018
Източник: 24hviralphotos.com
Рая на Земята или място със смъртоносни тайни?
Ко Тао може да бъде рая или ада. Потенциалните туристи трябва да бъдат предупредени и не трябва да имат фалшиво чувство на безопасност, когато го посещават.
"Amazing Thailand!" - Това е тяхната "флаш фраза" за привличане на туристите. И това е очевидно скрит скъпоценен камък за туристите, тъй като има много туристи от цял свят, които биха "убивали" само за да имат възможност да посетят Тайланд. Когото и да попитате за Тайланд, той/тя ще ви каже, че това е едно от най-вълнуващите места в света. Страната има спиращи дъха плажове, всякакви ресторанти, прекрасни пейзажи и наистина незабравим нощен живот ... Но има много по-тъмна истина, по-сходна с ада, отколкото с рая, твърди репортер Илейн Дикинсън, който е живял там няколко години ,
Той беше свидетел на ежедневието на Ко Тао. Той беше изпълнен с ужасни автомобилни, корабни, велосипедни и автобусни произшествия, парични и имуществени измами, удавяния, убийства, самоубийства и много подозрителни смъртни случаи.
Едно от най-ужасните неща със сигурност бе жестокото убийство на двама британски тинейджъри Хана Уитридж и Дейвид Милър. Те са били убити на южния остров Ко Тао през 2014 г. Работата на Илейн е да научи колкото е възможно повече за убийствата, като интервюира чужденците, живеещи на острова.
Ко Тао е известен най-вече с богатия си морски живот. Това привлече малка общност от експати. Те не са голям брой само няколко хиляди. Много от тях разполагат с малки водолазни центрове, ресторанти и барбекю. Никой не искаше да говори официално. Всички се страхуваха за живота си.
Неофициално те разказваха история за остров, държан от мафията. Тези гангстерски семейства искат пари за защита и на всичкото отгоре изглеждаше, че те контролират полицията, за да могат да изгорят къщи и предприятията на хората, които са против тях.
Разследването на убийствата на британските тийнейджъри не беше направено добре, полицията беше обвинена в некомпетентност, лошо управление и изкупителна жертва станаха двама мигранти от Бирма. Сега те чакат смъртното наказание.