Забравете Бора Бора, тези страхотни надводни бунгала са много по-близо до рая

публикувана на 13.02.2018
Източник: providr.com
Всички ние имаме идея и визия за това, как изглежда Рая. Има няколко места в света, които могат да се наречат райски. От тези места Бора Бора отдавна се счита за най-райско кътче с кристално чисти води и перфектни гледки. Намира се във Френска Полинезия и никак не е близо за повечето от вас.
Бокас дел Торо, не е никак за пренебрегване и е също райско място. Разположен на границата на Коста Рика, той е архипелаг край бреговете на Панама и е много по-удобно за пътуване и достигане. Жителите на Северна Америка търсят свое парче рай тук.
Изключителният курорт е разположен на ръба на дъждовните гори, като единственият достъп до него може да се осъществи чрез лодка, хидроплан или хеликоптер. Районът е известен най-вече със своя "карибски начин на живот" и е дом на богата история. Всъщност самият Христофор Колумб е един от "посетителите", които дойдоха в красивия регион.
Групата от хотели, която участва в развитието на луксозния курорт, е Viceroy, която предлага "единствен по рода си начин на живот" в "някои от най-търсените дестинации в света" според официалния си уебсайт. Те "предефинират самата концепция за бутик и луксозно гостоприемство" и се стремят да донесат точно това на Бокас дел Торо.
Paradise Resort е предвиден да включва 186 стаи за гости, 42 от които ще бъдат луксозни надводни вили, подобно на тези в Бора Бора. Всяка вила ще разполага със собствен басейн и директен достъп до водата и великолепната природа. Настаняването се допълва от осем ресторанта и шезлонги на място, множество басейни, минерални извори, фитнес центрове и помещения за медитация.
На ваше разположение са екологични обиколки, велотуризъм, екскурзии за туризъм и местообитание за водни птици и застрашена фауна, известна като влажните зони San San Pond Sak. Луксозният имот е съчетан с девствена обстановка, която със сигурност ще улесни райското усещане, което търсите.
За тези, които искат да станат активни по време на престоя си, имотът се намира на 457 акра земя и предлага три километра частни бели пясъчни плажове, които са идеални за тези, които искат да плават, да се гмуркат и да карат сърф, също така може да проучите и околните гори. Другите дейности включват колоездене, туризъм. Предлага широк спектър от дейности по време на престоя ви.
За тези, които са застъпници за нашата планета, в курорта ще бъдат приветствани само електрически автомобили, ландшафтни местни растения и самият имот ще бъде екологичен, задвижван от устойчиви технологии.