Майка на две деца мисли, че е бременна, вместо това ражда нещо, което силно изненадва докторите

публикувана на 13.02.2018
Източник: providr.com
За да расте обществото, трябва да се направят различни открития. Неприятната част от откритията е, че те могат да засегнат хората по негативен начин.
Вземете рака, например, ние търсим лечение в продължение на векове, но още сме доникъде. По време на този процес научихме за много различни видове ракови заболявания и за неочакваните събития, които ги отключват.
Лорън Ноулс е отличен пример затова. Майка на две красиви деца, тя е била принудена да роди раков тумор в болница, след като смятала, че е бременна.
Ноулс, която е от Абърдийн, Шотландия, смяташе, че е бременна 7 седмици, само за да разбере, че нероденото ѝ дете всъщност е смъртоносна болест. Тя беше на 27-годишна възраст, когато си прави тест за бременност, който беше положителен.
Но след като в седмата седмица тя забелязва петна по тялото си реши да си направи изследване.
Резултатите от изследването показват, че тя страда от моларна бременност, която представлява клъстер от клетки, които се наричат гестационни трофобластни заболявания.
Лекарите действаха бързо и премахнаха раковата тъкан и започнаха химиотерапия. За съжаление след цялото това лечение туморът все още се разрастваше бързо. Но след дълги, изтощителни стомашни болки Ноулс най-накрая ражда раковата маса, след като почувства внезапно желание да я избута.
Сега Ноулс е на 29 години и казва, че тя е била изключително облекчена, след като туморът е излязъл от нейния корем, защото означава, че тя е без рак. Туморът беше с размерите на круша!