Татко прави снимка на дъщеря си с Матю Бродерик, но увеличавайки я, умира от смях

публикувана на 06.02.2018
Източник: www.providr.com
Засичането със знаменитост на публично място е винаги забавно, дори ако не планирате да ги тормозите.
Въпреки това, поддържането на хладнокръвно поведение не е лесно за всеки. За щастие, дори ако сте звезда, има начин да се приближите до знаменитост, без да сте агресивни. Един приятел имаше оживен разказ за негов приятел, който е татко и плахо се приближил до знаменитост за снимка.
Източник: www.providr.com
Таткото беше излязъл в родния си град Монтоук, малко градче в Лонг Айлънд, когато забелязал актьора Матю Бродерик в магазин, известен с това, че играе Ферис Буулер в "Деня на Ферис Бюлер". Типичния „да срещнеш филмова звезда" сценарий бързо се превърнал в нещо много по-невероятно.
Когато разбрал, че вижда "г-н. Самият Бюлер, човекът се паникьосал, но след като се взирал в Бродерик за известно време, той се решил да се доближи до него. За щастие Бродерик не се вписваше в стереотипа за известни личности и се съгласил да се снима с дъщеря му.
Оказва се обаче, че Мат не е сам в магазина, той е бил с приятеля си. Този негов приятел стоеше до него и пречеше на бащата, който се опитваше да снима само дъщеря си и Мат.
Тъй като беше звезда и беше изцяло фокусиран върху Мат, той учтиво помоли приятеля му да излезе от обсега на камерата. Приятелят му отстъпи настрани, но не достатъчно. Бащата продължи да казва на приятеля на Мат да се отдръпне малко повече, докато не стана почти неловко.
Източник: www.providr.com
В крайна сметка той беше достатъчно далече, за да може таткото да изреже снимката по-късно, той засне снимката и си тръгна с дъщеря си и всички бяха щастливи. Прибирайки се, снимката ббе показана на цялото семейство. Едва тогава разбраха, че човекът,който се опитваха да премахнат от кадъра,беше не друг, а самият Джери Зайнфелд!
Източник: www.providr.com
Надяваме се, един от най-известните комици в света е намерил цялото изпитание за забавно, а не е останал обиден. Просто погледнете леко недоверчивия израз на лицето му. Това може да е било за пръв път, когато Джери беше пренебрегван по този начин.
Източник: www.providr.com