20 невероятни трика, които не сте и подозирали, че могат да станат с пастата ви за зъби

публикувана на 04.02.2018
Източник: hfstips.com
Очевидно вашата паста за зъби може да служи и за много други цели, въпреки че си мислите, че е служи само за почистването на зъбите, а ние разкриваме 20 от тях.
Следните удобни трикове ще променят начина, по който гледате на вашата паста за зъби:
1. Почиствайте вашия килим. Можете да почистите килима, като използвате паста за зъби върху него с помощта на гъба.
2. Почистете петна върху кърпите. Боите могат да оцветят вашите кърпи и това не е добре. Пастата за зъби ще премахне тези петна.
3. Полиране на сребро. Използвайте обикновената си паста за зъби, за да почиствате опрашените си сребърни предмети ефективно и безопасно. Всичко, което трябва да направите, за да възстановите блясъка на стария си сребърен артикул, е да разтриете паста за зъби върху него.
4. Предни фарове на автомобила. Направете автомобилните си фарове толкова добри, като триете паста за зъби върху тях, ще ги направи като нови
5. Махнете драскотините по колата си. Поставете паста за зъби върху мека кърпа и я разтъркайте върху драскотините на колата си и след това избършете с чиста кърпа.
6. Почистете термоса. Напълнете термос с вода, добавете паста за зъби и след това разклатете добре. Тя ще направи неговия мирис свеж, защото след известно време термосът може да стане с доста неприятна миризма.