Любовта на майката е безусловна, наистина!

публикувана на 15.01.2018
Източник: hfstips.org
Майка е способна на всичко, за да види децата си добре и щастливи.
Има много истории, които са за майки, които пресича границите; Физически, емоционални, икономически и т.н. и да се изправи срещу това, което е необходимо, за да вземат децата си и да ги защитят.
Но този път искаме да Ви разкажем за Мелиа. 101-годишна жена, която се грижи за сина си повече от 63 години и това не би било толкова изненадващо, ако не Ви бяхме казали, че синът ѝ има специални потребности.
Той признава, че никога не е бил жертва или наказван, защото е получавал цялата любов на майка си.
Мелиа М. Ди е смятана за най-старата баба в света, защото въпреки възрастта си, останала силна и твърда, тя се грижела за здравето си и можела да се грижи за 63-годишния си син Абдул.
Нейният живот станал много труден преди 20 години, когато Мелиа загубила съпруга си, който бил любовта на живота ѝ. След неговата смърт всичките грижи за нейният син остават за нея.
Освен това братята на Абдул умрели още в детска възраст, затова Мелиа решила да не се откаже от сина си, който останали единственият човек от нейното семейство.
Не е лесна задача, защото въпреки, че е възрастен, за го храня, гледам го и го къпя, но това няма значение за мен, винаги ще се грижа за него, защото той е единственият би близък човек, обичам го повече от целия свят.