8 признака, че вашата връзка ще продължи вечно

публикувана на 11.01.2018
Източник: greekyfeed.com
Ако някога сте били в една връзка, която действително си заслужава времето (и парите), тогава вероятно сте искали тя да продължи вечно.
Имате обаче нужда от няколко неща, за да направите така, че връзката ви да сработи във ваша полза, ако искате да е дълготрайна.
Няколко проучвания показват, че двойките, които са заедно от 3 месеца, са склонни да останат заедно в продължение на четири години.
Други проучвания показват, че 40-50 брака завършват с развод, докато 80% от тези двойки твърдо вярват, че те ще останат заедно завинаги.
Съгласно същите изследвания, има 8 жизненоважни знака, които показват дали една двойка ще остане заедно завинаги или са заедно само за забавление.
1.Да се забавлявате заедно:
Забавленията в една връзка идват, когато се чувствате изключително удобно с партньора си. Това казва много и показва, колко искрени са партньорите в отношенията си. Така че, когато се забавлявате заедно, дори когато не правите нищо, това е голям знак, че сте в перфектна връзка.
Източник: greekyfeed.com
2. Взаима подкрепа:
Всички връзки преминават през множество проблеми. Само тези обаче, които се подкрепят взаимно могат да създадат дълготрайни връзки. Подкрепата е навсякъде за партньора ви, в кариерата, професионалния живот, финансовите въпроси и т.н. Може да не сте съгласни един с друг, но все пак подкрепата доказва, че вашата връзка ще продължи по-дълго, отколкото очаквате.
Източник: greekyfeed.com
3. Споделяте един и същи приятески кръг:
Последните проучвания разкриват, че ако вашият партньор се чувства удобно с вашите приятели, той помага за изграждането на по-силни взаимоотношения. Етично трябва да се насърчава. И двамата партньори трябва да отделят време и да се забавляват с приятели на своите партньори.
Източник: greekyfeed.com
4. Целувката „говори“ достатъчно:
Целувката е най-характерната черта на всички романтични взаимоотношения. С течение на времето значението на целувката нараства значително. Една целувка може да предаде много. Изследователите разбраха, че колкото повече се целувате, толкова по-удовлетворени ще бъдете във вашата връзка.
Източник: greekyfeed.com
5. Да се разсмивате взаимно:
Докато се наслаждавате на една връзка, трябва да се смеете и вие. Това позволява да се укрепят любовните връзки, да се изградят трайни взаимоотношения и да се развие повече обич между двете страни. Смехът помага за борба с напрежението, депресията, безпокойството и много други проблеми.
Източник: greekyfeed.com
6. Уважение:
За дълга и просперираща връзка, партньорите трябва да изпитват уважение един към друг. Те трябва да оценяват взаимно идеите, работата си, времето, в което са инвестирали, включително и мислите. Без уважение, връзката ще се разпадне.
Източник: greekyfeed.com
7. Благодарност:
Двойките, които винаги са откровени за чувствата си и споделят с партньорите си, имат най-добри отношения. Ако сте благодарни да имате такъв партньор и да споделяте това, наистина създавате връзка, която ще продължи вечно.
Източник: greekyfeed.com
8. Гушкате се, дори когато спите:
Дали една двойка има нужда от причина да се прегръща? Не. Проучванията показват, че двойките, които спят на разстояние - по-малко от един сантиметър, са по-склонни да бъдат щастливи от тези, които спят по отделно. Гушкането, е новата дума за дългосрочна любов!
Източник: greekyfeed.com
Не забравяйте да харесате и споделите!