През кой месец сте родени? Научете историята си!

публикувана на 09.01.2018
- Януари:
Ако сте родени през януари, тогава сте красиви и възхитителни, но се отегчавате лесно. Вие се наслаждавате на кокетничеството и се нуждаете от много време, за да се възстановите, след като са ви наранили, което означава, че просто сте ужасно чувствителен човек.
- Февруари:
Ако сте родени през февруари тогава сте много разумен и интелигентен човек. Вие сте честен и истински. Имате темперамент, който е постоянно динамичен, но обикновено сте тих и срамежлив, но привлекателен.
Вие сте съсредоточени върху постигането на целите си и се наслаждавате на създаването на приятелства. Вие сте ужасно романтичен човек и бихте искали да намерите начин да покажете допълнителни емоции.
- Март:
Хората родени през Март имат привлекателна личност, която много хора намират секси. Те са удивително любезни, но често са срамежливи и резервирани отначало. Бебетата, родени през март, са потайни. Те са инстинктивно честни и обичат да обсипват онези, от които се интересуват, с щедрост.
Те могат да симпатизират лесно на всеки. Също така са страхотни целувачи. Те са изключително надеждни. Покажете благодарност и любезност на хората, родени през март и ще го видите и същата любезност ще ви бъде върната. Те са склонни да не изливат душите си, а предпочитат да потулват чувствата си. Бебетата, родени през март, са много наблюдателни и оценяват другите.
- Април:
Благи и компромисни. Смешни и хумористичн. Инати. Разговорливи. Спокойни и хладни. Мили и изпитващи съчувствие. Загрижени. Лоялни. Сработващи се добре с другите. Много уверени. Чувствителни. С позитивно отношение. Щедри. С добра памет. Умни и интелигентни.
Търсещи информация. Способни да развеселят всички и / или да ги разсмеят. Могат да мотивират себе си и другите. Подхождащи с разбирателство. Потайни. Момче / момиче лудиаци. Обичащи спорта, музиката, свободното време и пътуванията.
- Май:
Ако сте родени през Май, тогава имате богато въображение и физическа сила и сте запалени по пътуванията, литературата и изкуството. Вие не искате да сте в къщи доста често и не искате да имате много деца. Вие сте трудолюбив индивид, който обича да мечтае, но обикновено страдате от болест в шията или в ухото.
- Юни:
Ако сте родени през юни, вие почти със сигурност имате най-семплия темперамент, защото сте страхотен флиртаджия и се наслаждавате на създаването на нови приятелства и разбирате от филми. Вие пазите тайните си и сте много чувствителни.
- Юли:
Ако сте родени през юли, хората нямат проблем да ви разберат. Вие сте честен и ви е грижа за другите. Вие лесно бивате нараняван/а и съдите хората чрез наблюдения. Нямате проблеми с изучаването и сте трудолюбив човек. Винаги се интересувате от старите приятели и от миналото.
- Август:
Свободна личност, която обича да поема рискове. Захранва се от вниманието и е без самоконтрол. Родените през Август са самоуверени, силни и бурни. Те са много отмъстителни личности. Августските бебета обичат да говорят и да пеят.
Обичат музиката и са големи мечтатели, които се разсейват лесно. Не се доверяват на всекиго. Имат ГОЛЯМО въображение и обичат да бъдат обичани. Не са големи фенове на образователната система. Родените през този летен месец са непоколебими, игриви и загадъчна. "Очарователни" или "красиви" за всички.
- Септември:
Септемврииските бебета са винаги в движение и динамични. Те взимат решения на момента, но по-късно съжаляват за решенията си. Те са привлекателни и се грижат за себе си. Септемврииските бебета имат силен манталитет и привличат вниманието.
Те са дипломатически настроени. Приятелите винаги се обръщат към хората родени през Септември заради утехата, приятелската си природа, както и способността си да решават проблемите на хората. Те са смели и не се страхуват от нищо, благодарение на своята приключенска страна.
Тези хора са любящи и грижовни. Те имат огромна щедрост и обикновено имат много приятели. Те са страстни любовници. Тези, родени през септември, са емоционални и упорити. Те се движат бързо и имат отлична памет.
Те винаги успяват да мотивират другите поради собствената си невероятна самомотивация. Пътуването и изследването винаги са черти на бебета, родени през Септември. Понякога те са секси, но само по начин, по който любовникът им разбира.
- Октомври:
Ако сте родени през октомври, тогава имате вътрешна и физическа красота, но често се ядосвате. Лесно раними сте, но бързо се възстановявате. Вие създавате нови приятели през цялото време и вие сте съгледвач. Вие сте наистина умни и не искате да контролирате емоциите си. Вие сте наистина красиви и секси.
- Ноември:
Ако сте родени през ноември, вие сте страстни и лоялни, но можете да бъдете опасни. Вие сте много емоционални и срещате нови приятели много лесно и вие сте много социален човек. Вие не се страхувате от нищо и можете да бъдете сами, без проблеми.
- Декември:
Ако сте родени през декември, вие сте амбициозни и имате активен ум. Имате страхотни умения за обсъждане и сте приказлив човек. Вие сте активни в игрите и връзките и сте влиятелни в организациите.
Не забравяйте да харесате и споделите!