Това растение убива 14 вида рак както и 13 различни инфекции

публикувана на 08.01.2018
Източник: www.juicing-for-health.com
Ако имате рак или персистиращо заболяване, най-вероятно сте чували, че консумирането на много зеленчуци може да се бори със заболяването и да предложи на тялото хранителната помощ, която трябва, за да устои на химиотерапията и другите предписани ви лекарства.
Едно растение, в частност чесънът включва съединения, които са особено мощни оръжия срещу рак, твърди американският институт за ракови изследвания.
Така че, съдържащият се чесън във вашата диета може да ви помогне да лекувате рака.
Страхотна възстановяваща храна: чесън
Основните ползи за здравето на чесъна се дължат на сярно вещество, наречено алицин, което също придава на чесъна остър мирис. Един милиграм алицин е почти 15 пъти по-мощен от пеницилин.
Компанията предлага широк спектър на защита срещу патогенни микроби, вируси, паразити, антибиотично резистентни инфекции, гъбични инфекции и е една от многото забележителни храни за борба с рака.
Чесънът се състои от 33 активни вещества, съдържащи сяра. Когато се консумира, алицинът се превръща в сулфонова киселина, която е най-бързо действащата напълно свободна радикална елиминаторна бара.
Съвсем наскоро Университетът на Флорида констатира, че консумацията на чесън увеличава броя на инфекциите, които се борят с Т-клетките в кръвния поток.