Събуждаш ли се по едно и същото време всяка нощ, това би могло да бъде симптом на възнесение

публикувана на 07.01.2018
Източник: hfstips.org
Смятате ли, че се събуждате по едно и също време всяка вечер?
Събуждането между 3-5 часа може да бъде симптом на възнесение, но ако усетите, че се събуждате постоянно по едно и също време всяка нощ, това може да се случи, защото тялото Ви се опитва да Ви изпрати съобщение.
Според стария китайски часовник енергията преминава през различен меридиан на тялото Ви в различни часове на деня.
Тези меридиани са като канали, които изпращат енергия към различни органи, за да стимулират здравето и жизнеността.
Когато има запушване в тези канали обаче, енергията не може да премине през стагнация или натрупване на енергия. Това може да наруши съня Ви и да Ви събуди.
В традиционната китайска медицина, ако се събуждате последователно едновременно, това може да означава признак на слабост в съответния меридиан или орган.
Ето списък на органите, свързани с различни времена:
Между 21:00 и 23:00 часа
Между 21:00ч. и 23:00 ч. обикновено е времето за лягане на повечето хора. Трудността при заспиването през това време е признак на свръх стрес и притеснения от деня. Положителни мантри, медитация или последователни мускулни напрежения и релаксиращи упражнения се препоръчват, за да Ви помогнат да спите нормално.
Между 23:00ч. и 1:00 ч.
Според древната китайска медицина тази времева рамка е моментът, в който енергийният меридиан на жлъчния мехур е активен. Събуждането в този период е свързано с емоционално разочарование. Правете безусловно самоприемане и простете на другите, за да се върнете в съня си.
1 до 3 часа сутринта
Това е, когато черният Ви дроб прави своето нещо и ако пиете алкохол този ден, процесът на почистване на черния дроб на това снизхождение може да Ви събуди.