Баща и син умират в автомобилна катастрофа, тогава синът се връща към живота и ....

публикувана на 01.01.2018
Източник: providr.com
Автомобилните произшествия, за съжаление, разкъсват семейства по целия свят. Според годишни статистически данни за пътните катастрофи - 1.3 милиона души умират от катастрофи всяка година в световен мащаб, като повече от половината от смъртните случаи са с млади хора.
За повечето семейства това оставя въпроси за Бога. Едно мъртво момче се завръща от задгробния живот след фатален автомобилен инцидент със семейството си и разказва на майка си всичко, което е видял в небето.
През лятото на 1997 г. двамата родители Джули и Анди, заедно със сина си Ландън, са били замесени в тежка автомобилна катастрофа при завръщане у дома от семейно пътуване. Линейка, която отивала към болницата пресякла пътя на колата и се получила тежка катастрофа.
Бащата умрял при удар, докато майката оживяла. Спасителите дори не предполагали, че в колата имало трети човек, защото колата била смазана до неузнаваемост, те се натъкнали на детето по-късно.
Като приели младото момче в медицинския център на Каролина, то било реанимирано, преди да умре още два пъти този ден. И в двата случая то било съживено, но лекарите не дали на майката голяма надежда, че детето ще оцелее.
Въпреки това, те ѝ били казали, че ако оживее, поради тежката травма то ще прилича на 8-годишно бебе, което ще се мъчи да ходи и да яде само.
Две седмици по-късно, се случило чудо. Шокът за всички бил голям, когато Ландън отворил очи, без да покаже признаци на мозъчно увреждане. Майка му искала да го информира за случилото се и го попитала дали знае къде е баща му.
Тогава той отговорил: “Да, знам къде е той. Видях го на небето”.