Ето какво изглежда перфектното тяло на човек в 19 държави

публикувана на 27.12.2017
Живеем в 2017 г. и всеки е наясно с факта, че здравето, доверието и благосъстоянието на човека имат по-голямо значение от външния му вид.
Ако обаче попитате хората как изглежда "перфектното тяло" на човек, ще получите различни отговори.
Някои може да кажат, че те харесват мъже със слабо тяло, докато някои предпочитат по-пълни мъже.
Вижда се, че хората от различни страни имат различни възприятия за перфектното тяло.
За да се бори със същия проблем, "Superdrug Online Doctor" стартира уникален проект миналата година. Те го нарекоха "Възприятията за съвършенство", които показаха как хората в 18 страни мислят, че трябва да изглежда идеалното тяло на жената.
Тъй като този проект беше огромен хит, те решиха да направят серия и за мъжете.
Те помолиха 19 дизайнери от различни страни да направят снимка на човек. Този човек беше един от техните фотографи от Ню Йорк, който благосклонно даде своя автопортрет.
Всички дизайнери, 11 жени и 8 мъже създадоха свои собствени версии за това, как изглеждат привлекателни мъже в страните им.
Според тях перспективата за това как изглежда идеалното тяло не е ограничено до определен пол. С разнообразни култури от цял ​​свят мъжете могат да изпитват още по-голям натиск да изглеждат по-силни, по-тънки или по-мускулести.
Тяхната мисия е да променят гледната точка на хората относно изображенията на тялото и да дава приоритет на здравето и фитнес по отношение на външния вид. Те също така искат да популяризират доверието на тялото по целия свят.
Тъй като те искат да постигнат истинска гледна точка на мъжките атрактивни стандарти, те наемат 19 дизайнери и им дават някои минимални подробности. Всички дизайнери направиха някои промени в изображението.
Някои промени бяха незначителни и някои от тях бяха толкова силни, че трудно можеше да се предполага, че това е снимка на един и същи човек. Неговият цвят на кожата, физика и коса се трансформират до голяма степен.
Много е известно, че истинските мъже идват във всички форми и размери и обхващат различни тонове на кожата и черти на лицето.
Е, този човек не е изключение от тази идея. Вижте как се развива този човек и той се превръща в перфектно тяло, основано на красотата на всички култури и етническите норми.
Не забравяйте да харесате и споделите статията с вашите приятели !