Какво да похапвате между храненията без да пълнеете (рецепти)

публикувана на 21.12.2017
Източник: foodnetwork.com
Навярно постоянно се сблъсквате с проблема какво да похапнете между храненията, което да не се отрази на екранчето на кантара. В забързаното ни ежедневие е трудно да се придържаме към здравословен избор, но ние ви предлагаме няколко храни, които няма да развалят фигурата ви и имат страхотен вкус.
Сладки картофи - те са източник на бета-каротин, който тялото преобразува във витамин А. Той от своя страна спомага за здрава и хубава кожа, добро зрение и дори засилва имунната система.
Рецепта:
1 сладък картоф
1 цвекло
2 с.л. зехтин
2 с.л. кленов сироп (можете да замените с мед или друг по избор)
След като обелите картофа, заедно с цвеклото го нарязвате на кубчета, големи колкото хапка. В купа ги разбърквате заедно със зехтина и половината от кленовия сироп, след което ги нареждате в тавичка. Печете около 20 минути на 200 градуса. Накрая поднасяте с останалата част от кленовия сироп.

Популярно